keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Venkata's Project

Quiz on Disney Princes and Princesses

About Venkata

I am Srujana Reddy from grade 7. I am studying in Mayoor Private School, Abu Dhabi.

Venkata's project details:

This is a project about 'The Disney Princes and Princesses'. There are 15 questions and with each correct answer, you will get 10 points.

name = input("Please Enter you name:")
score = 0

print("")

print(name , """Welcome to SRUJANA'S QUIZ on DISNEY!
There are 15 questions and with each correct answer, you will get 10 points. 

Now, Let's Start!

Question 1: What is the name of the bear in the Jungle Book?

1. Bagheera
2. Baloo
3. Mowgli
4. Sher Khan""")

ans1 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans1 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. Baloo. Better luck next time!")

print("""
Question 2: Which Disney film is features the hit song Let It Go?

1. Frozen
2. The Lion King
3. Jungle Book
4. Frozen 2""")

ans2 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans2 == 1:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 1. Frozen. Better luck next time!")

print("""
Question 3: What colour is Rapunzel's hair at the end of the film?

1. Yellow
2. Red
3. Brown
4. There is no change""")

ans3 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans3 == 3:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 3. Brown. Better luck next time!")

print("""
Question 4: In Toy Story, what is the name of the child they belong to?

1. Andrew
2. Andy
3. Charles
4. Woody""")

ans4 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans4 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. Andy. Better luck next time!")

print("""
Question 5: What colour dress does Cinderella wear to the ball?

1. Blue
2. Black
3. Yellow
4. White""")

ans5 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans5 == 1:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 1. Blue. Better luck next time!")

print("""
Question 6: How many dwarfs does Snow White live with?

1. Six
2. Seven
3. Eight
4. She doesn't live with any dwarfs""")

ans6 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans6 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. Seven. Better luck next time!")

print("""
Question 7: In Zootopia, what type of animal is Judy Hopps?

1. Wolf
2. Fox
3. Bunny
4. She is a human""")

ans7 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans7 == 3:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 3. Bunny. Better luck next time!")

print("""
Question 8: What's the name of the Princess in Aladdin?

1. Jasmine
2. Belle
3. Nala
4. Pacahontas""")

ans8 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans8 == 1:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 1. Jasmine. Better luck next time!")

print("""
Question 9: What type of animal is Dumbo?

1. Lion
2. Elephant
3. Rabbit
4. Hyena""")

ans9 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans9 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. Elephant. Better luck next time!")
    
print("""
Question 10: What is Flynn Rider’s real name in Tangled?

1. James Fitzherbert
2. Eugene Fitzherbert
3. Charley
4. Flynn Rider itself""")

ans10 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans10 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. Eugene Fitzherbert. Better luck next time!")

print("""
Question 11: How many brothers does Prince Hans of the Southern Isles have in Frozen?

1. 11
2. 12
3. 2
4. He is the only one child""")

ans11 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans11 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. 12. Better luck next time!")

print("""
Question 12: What does Hakuna Matata mean?

1. Best of Luck
2. No Worries
3. You are the best
4. It has no meaning""")

ans12 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans12 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. No Worries. Better luck next time!")

print("""
Question 13: Who is Mufasa’s trusted advisor in The Lion King

1. Zuzo
2. Zazu
3. Sher Khan
4. Simba""")

ans13 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans13 == 2:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 2. Zazu. Better luck next time!")

print("""
Question 14: What’s the full form of the circus in the 1941 animated film Dumbo, WDP?

1. Wonder Duck Presents
2. White Dolphin Productions
3. Walt Disney Productions
4. It has no full form""")

ans14 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans14 == 3:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 3. Walt Disney Productions. Better luck next time!")

print("""
Question 15: What is the name of Sleeping Beauty’s Prince?

1. Prince Phillip
2. Prince Eugene Fitzherbert
3. Prince Charming
4. It is not mentioned""")

ans15 = int(input("Enter 1 or 2 or 3 or 4:"))

if ans15 == 1:
    score = score + 10
    print("""
Correct Answer!
Score =""" , score)

else:
    print("Sorry! Wrong Answer. The correct answer is 1. Prince Phillip. Better luck next time!")

print("")

print(name , "Your total score is =" , score , "/ 150. Thank you for participating in this quiz.")
                                         

Achivements









Name: Venkata Srujana Reddy Vusirika
Grade: 7
Be the Next Creator like :